lauantai 29. joulukuuta 2012

Up up and away!

Kohti luvattua maata käypi tieni kohta hyvien ystävien kanssa, Istanbulin kautta mennentullen! Palaillaan tammikuussa virallisten matkakuvien kanssa!

Toivotan erinomaista ja railakasta uutta vuotta kaikille lukijoille!

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

We came, we raved, we loved.

Hyviä jouluja ja iloisia välipäiviä kaikille!

Nyt kun pahimmat jouluhössötykset on jo hiljalleen ohitse, on hyvä aika palailla tänne kirjoittamaan katsaus viikonvaihteen ympäristön tapahtumiin!

Aloittakaamme torstaista 20.12.2012, maailmanlopun aatonaattosta.
Torstai olikin toimintaa täynnä, jo aamusta alkaen. Noin kello 10 maissa lähdettiin Even ja Tiian kanssa kohti valtakunnan pääkaupunkia, jossa olisi meininkiä tiedossa koko päivän ja sitä riittäisi vielä reippaasti perjantainkin puolelle, tärkeimpänä kuitenkin Swedish House Mafian, One last tourin Helsingin keikka! Yhden maissa päästiin ulos Kampin parkkihallista ja erkanimme teillemme, Tiia katsomaan kaveriaan ja Minä ja Eve moikkaamaan Tuomasta.

Eve oli aivan innoissaan, kun näkisi Tuomaksen taas ja meni eteenpäin kuin ravihevonen, ja meikällä teki jo tiukkaa pysyä mokoman perässä :D Myöhemmin käytiin vähän syömässä, ostamassa mulle paitoja ja velipojalle joululahja. Kasasimme kolmikkomme neljän maissa ja aloitimme järkyttävän parkkimaksun siivittämänä suuren suunnistusköröttelyn, kohti Tiian kaveria Helsingin Marjaniemessä, jossa hengailisimme vielä ennen illan supermahtavaa keikkaa!

Meitä kestittiin vallan avokätisesti Tiian kaverilla, missä meille tarjottiin maailmanlopun kunniaksi sushia ja shamppanjaa. Not bad! Vaikkakin se oli jo etukäteen tiedossa, kuin myös meikäläisen inho kalaa kohtaan, päätin olla kohtelias ja maistaa kaikkea. Kerran elämässä tätäkin siis. Sushi ei kyllä ihan ollut meikäläisen makuun, ja ajoittain piti vähän nieleskellä että sai kaiken alas :D Shamppanja sen sijaan oli erittäin hyvää!

Lopulta oli jo sopiva aika lähteä kohti Pasilaa ja Hartwall Areenaa, jossa illan keikka pidettiin! Käppäiltiin porukalla Itäkeskukseen josta mentiin bussilla suoraan Pasilaan. Päästiin ihan hyvin areenalle, mutta narikka oli täynnä, muttei se suuremmin haitannut. Ostimme myös pitkän harkinnan jälkeen liput virallisiin jatkobileisiin yökerho Cirkukseen. Areenalla seuraamme liittyikin Sanna, Saara ja Sanna, kaikki kolme tuttuja Orivedestä. Pian olikin jo keikan alku käsillä ja kiirehdimme etsimään katsomopaikkamme.

Ja mitä itse keikkaan tuli, niin se oli HUIKEEMEGAMAHTAVASUPERUBERSIISTIÄ. Meno oli alusta loppuun mahtava ja tykitys ei lakannut ollenkaan. Kaikki suuret hitit, kuten Miami to Ibiza, Greyhound, Antidote, One ja Don't you worry child kuultiin, joista muutamat useampaankin otteeseen. Se oli aika surullista kun One ei soinut kuin kerran :(























Oli muuten helvetillinen homma asetella noi kuvat nykyiseen olomuotoonsa :D Tuossa muutamia siisteimpiä kuvia keikalta mitä sain napsittua puhelimella. Eivät tee missään nimessä oikeutta meiningille, mutta tehosteet ja show olivat kunnossa. Harmi ettei tuota herkkua saa varman ikinä enempää, mutta oon kiitollinen että päästiin edes katsomaan tuota hienoa DJ kolmikkoa. We came, we raved, we loved!

Keikan jälkeen suunnatiin isolla porukalla(Minä,Tiia,Eve,Sanna,Sanna,Saara ja Ilmari(Tiian kaveri)) junalla keskustaan johon siihenkin piti juosta että ehdittiin :D Ja eihän meillä mitään lippua ollut siihen junaan, rohkeesti vaan pummilla päivän vaihtuessa Perjantaiksi.

Perantai 21.12.2012, Maailmanlopun aatto

Rautatieasemalta suunnattiin grillikioskin kautta ottamaan pohjia Aussie Baariin josta suunnattiin lähistöllä olevaan Circukseen jatkoille! Tiialla valitettavasti lähti ääni illan aikana niin pahasti ettei jäänyt jatkoilemaan meidän kanssa. Ja oli Tiialla töitäkin seuraavana päivänä :D
Circuksessa sitten vähä bailattiin ja nautittiin hyvän DJ.n musiikeista! DJ:nä toimi ruotsalainen AN21, joka oli myös lämppämässä SHM:ää Hartwall areenalla. Myös Circuksessa kuultiin AN21:n soittamana SHM:n parhaimmistoa ja meno oli asiallisen vauhdikas!


Meikäläisen jalat alkoivat olla kohtuu hajalla pitkän päivän kävelyistä ja pomppimisista keikalla. Loppujenlopuksi kun lähdimme Circuksesta pihalle n. puoli neljä aamulla, oli meillä vielä odotettavaa puolitoista tuntia, ennenkuin rautatieaseman ovet avautuisivat ja päästäisiin lämpimään. Meidän juna lähtisi 05.19 kohti Tamperetta. Huhhuh. Jalat hajalla ja vähän väsyneenä mentiin hengailemaan Sokoksen mäkkiin ja haukattiin vähän välipalaa yön pimeiden hetkien voimaksi :D



Tuskallisten odottelujen jälkeen päästiin lopulta junaan lämpimään ja lepäämään pariksi tunniksi. Sain nukuttua ehkä 30 min junassa, ja Tampereella odotti meikäläistä koulun joulukirkko ja puurojuhla heti aamutuimaan. Rankka aamu olisi tulossa. Tytöt suuntasivat Tampereelta Oriveteen bussilla ja meikä kämpille lepuuttamaan jalkoja hetkeksi. Onneksi aamuinen kirkko oli vain lyhyt ja puuronkin sain alas kunnialla illan sushin jälkeen :D Siitä suuntasin takaisin kämpille ja menin nukkumaan ruhtinaalliseksi 5 tunniksi :D Illalla olisi meinaan vieraita tulossa. Hyvät ystäväni Jarno, Juuso ja Tuomas, joille olin luvannut tehdä ruokaa, saapuivat vähän kuuden jälkeen. Tuolloin sain myös ensimmäisen tauluni kämpille, jonka Tuomas on korkeimman omakätisesti maalannut, luvattuaan joskus maalaavansa mulle taulun kämpille. Ja voi kuinka hieno taulu se onkaan! En olis ikinä voinut edes toivoa mitään näin hienoa!
Mun elintaso nousee ny jonkun 3000% kun voin joka aamu herätä Emma Watsonin vierestä kunhan saan ton kehystettyä ensin! Ja jos joku ihmettelee miksi Emma Watson, niin se on mun ja Tuomaksen sellanen juttu, no-one else can ever understand that.

Poikien kanssa kätiin sitten kaupassa ja valmistin äärimmäisen poikkeuksellisesti kalaruokaa, joka yllätti vähän pojatkin, koska meikäläinen tunnetaan melkoisena kalanvihaajana :D Jokatapauksssa tämä tietty uunilohiresepti on poikkeus joka vahvistaa säännön. Tätä reseptiä en täällä ainakaan vielä paljasta, mutta ehkä joskus vielä ;D Uunilohta ja perunamuusia söimme siis ja jälkiruoaksi oli mutakakkua ;) Huvittavaa oli, että kaikkia jäi kaivelemaan kalan loppuminen, sillä omasta mielestänikin onnistuin siinä melkoisen hyvin ja olisimme kaikki halunneet sitä lisää!


Ilta jatkuikin meidän jengille tyypillisesti kaljoittelun ja muun asiaankuuluvan merkeissä ja myöhemmin illalla suuntasimme lähibaariini Bar 101 Beersiin ottamaan tuopilliset vielä! Ja siitä suunattiin pieni lenkki keskustorin mäkkiin tuplajuustoille, ja siellä Jape hajotti yhden pöydän! Yritettiin yllyttää se ottamaan se pöytälevy mukaan, mutta ei onnistuttu :D Mentiin takaisin kämpille ja katsottiin elokuva Benefits of being a wallflower, jossa on myös Emma Watson ;) Juusolla ja Japella oli aika tuskaa kuunnella mua ja Tuomasta elokuvan aikana, mutta meillä oli kokonaisuutena huiman hauskaa :D Aamulla syötiin runsas pekonilla höystetty aamupala ja valmistauduttiin iltapäivän elokuvaspektaakkeliin, eli Peter Jacksonin ohjaamaan Hobitti-rainaan! Ja sehän olikin vallan mainio elokuva, ainakin näin kirjaa lukemattoman näkökulmasta.

Leffan jälkeen olikin suunta kohti Orivettä ja itse kullakin rakkaiden luo joulun viettoon. Tässähän nämä joulun pyhät on mukavasti vierähtänyt syödessä ja löhötessä, jossei ota huomioon että olin tuon jououlupäivän yön töissä taksia ajamassa :P Huomenna vähän israelhommia vielä ennen lähtöä ja Japen synttärit illalla! Ei tän enempää tällä kertaa ;D Palaillaan ehkä vielä ennen vuodenvaihdetta ja Israelinmatkaa tänne!

Loppumusiikiksi vielä SHM:n Greyhound joka potkaisi Helsingin keikan käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla!


torstai 20. joulukuuta 2012

Months go by like nothing.

Huhhuh.

Long time no see. Pikkusen kiireitä pidellyt viimeaikoina, niin etten oo kerinny tänne kirjottelemaan, saati ihan kauheesti edes ehtinyt miettiä koko blogia. Jokatapauksessa lupasin itselleni. että kirjoitan kun kuukauden tauko on tullut täyteen, and here I am.

Aloitin tän blogin noin 2 viikkoa koulun alkamisen jälkeen ja vaikken olekaan ollut niin aktiivinen tän suhteen kun oisin halunnu olla, niin oon pitäny tosi paljon tän blogin pitämisestä. Loppuvuoden ja alkuvuoden pahimpien härdellien jälkeen aion yrittää tehokkaammin panostaa tähänkin!

Näissä pitkissä tauoissa on huonona puolena se, etten enää edes kauheasti muista mitä kaikkea tässä edellisen postauksen jälkeen on tapahtunut :D Mutta yrittäkäämme parhaamme!

Voisin myös näin loppuvuoden kunniaksi vähän "tunnustaa"/kiittää muutamia asioita täällä :D Joitakin asioita mitä en ehkä ikinä sano ääneen yleisesti. Mutta nyt asiaan.

Ensimmäisenä on ehkä pakko todeta, että meikäläisen amiksen syyslukukausi loppuu perjantaina. En oikein edes käsitä kuinka nopeasti tämä kouluvuosi on alkanut rullaamaan eteenpäin. Voi pojat. Melkoinen seikkailu on tää loppuvuosi ollut koulunkin kannalta ja oon edelleenkin viihtyny tosi hyvin tuolla Rollikalla opiskelemassa ja oppinu kauheen paljon uutta! Opintoretki Patrialle oli huikeen mielenkiintoinen ja aika suuri motivaation ja inspiraation lähde.

Plus meillä on aivan mahtava luokka, josta oppii pitämään päivä päivältä enemmän, vaikka oottekin hauskalla tavallanne yhtä kahjoja kuin minäkin! There, I said it!

Oon tässä muutamana viikonloppuna ollu Orivedellä ajamassa taksia, pitkästä aikaa. Johan siitäkin kerkes olla neljän kuukauden tauko. Ja sielläkin oikeestaan viihdyin tosi mukavasti ja kaikki takasmittarihommat sun muut järjestelmät palasi tosi nopeasti mieleen :) Plus oli tosi mukavaa nähdä taas niitä samoja vanhoja kuljettajanaamoja joista muutamista pidän myöskin tosi paljon!

Ja tähänkin on sellainen huomio pakko jakaa, että meikäläisellä on ehkä yks maailman parhaista työnantajista. Haluankin kiittää Ilkkaa ja Tuulaa siitä, että ovat mua työllistäneet niin renkinä, kuin vakikuljettajanakin näiden 1½ vuoden aikana ja että työolosuhteet on aina olleet mukavat ja joustavat firman puolesta!

Ja nyt kun päästiin Orivedelle näissä selittelyissä, nin otankin seuraavaksi aiheeksi Seurakuntanuoret ja meidän Israelin matka!
Luojan kiitos Israelissa on tuo poliittinen tilanne päässyt taas rauhoittumaan, jotta me voidaan matkustaa sinne suht turvallisesti :P Miellä oli tuossa viimeisimpänä rahankeruutapahtumana suuri Itsenäisyyspäivän illallinen, joka järkättiin seurakuntatalolla.

Meikäläisen osuus oli tuttuun tapaan meikäläisen nimikkosämpylöiden tekeminen juhla-aterialla. Äidin kanssa niitä sitten loihdittiin 60-hengen illallisille 140 kappaletta. Valitettavasti tuokaan määrä ei riittänyt mihinkään, vaan pian tultiin jo kyselemään, olisiko niitä hyviä sämpylöitä vielä, ja vielä juhlatilaisuuden jälkeenkin olisi haluttu ostaa mukaan meikäläisen sämpylöitä, kun myimme uloskantohintaan ylimääräiset salaatit ja sopat sunmuut juhlan loputtua. Ja pakko myöntää, että onhan ne hemetin maukkaita, varinkin uunituoreena!
Tähän on pakko antaa suuri kasa krediittiä meikäläisen äidille, joka on jokaisessa sämpylätalkoossa ollut mukana vääntämässä taikinoita, oli sitten kuinka tahansa aikaisin herättävä. Kiitos tästä avustä äiti<3

Ja meidän Israelin matka on jo aivan ovella! Eli 29.12.2012 lähdetään ja tullaan takaisin(Jos luoja suo <; ) 9.1.2013. Tietää meikäläiselle korvaustehtäviä koulusta, mutta uskon tän olevan sen arvoista! Tuona aikana en tietty kykene blogiin kirjoittamaan, mutta pian matkan jälkeen aion väkertää kuvarikkaan postauksen meidän matkasta!

AND IN OTHER NEWS, TÄNÄÄN ME MENNÄÄN KATTOMAAN SWEDISH HOUSE MAFIAA!
Aivan mahtavaa! Oon aivan innoissani tästä once in a lifetime keikasta ja siitä että saan sen jakaa hyvässä seurassa, Tiian ja Even kanssa :) Joudun oleen pois koulusta aikaisen lähdön vuoksi ja korvaustehtäviä sataa tammikuussa mun niskaan, mutta tää on sen arvoista!

Ja perjantaina mun luokseni saapuu rakkaat poijjaat Tuomas, Juuso ja Jape, joille olisi tarkoitus vähän ruokaa laittaa ja tehdä sitä mitä me parhaiten teemme, eli luomme suuria seikkailuja!

Tässä vaiheessa kun on näitä rakkaita henkilöitä jo paljon lueteltu, niin haluan kiittää kaikkia rakkaita ystäviäni ja tuttuja ihmisiä joiden kanssa olen saanut olla, seikkailla, opiskella ja työskennellä tänä kuluvana vuonna! Kiitos teille<3

Joitain pieni asioita en ehkä muistanu, mutta niinkuin sanoin, en kaikkea millään muista :D Tässä tuli aika hyvin kaikki pääkohdat muistaakseni :)

Vielä ennen uuttavuotta ja matkaa ajattelin kasata sellaisen meikäläisen vuosi kuvina postauksen, jos vaan onnistun tarpeeksi jostakin raapimaan kasaan kuvia vuoden 2012 varrelta. Palataan täällä piakkoin!

Kuunnelkaa tää! Löysin itse vasta toissapäivänä ja aloin heti diggaamaan tosi paljon!

Lindsey Stirling - Crystallize