keskiviikko 29. elokuuta 2012

How did I end up in this place anyway?


Hellou.

Yritän jatkossa saada vähä päiväkohtasempia juttuja tänne, mutta haluun vähä pohjustaa hommaa jos joku väemmän tuttu sattuu lukasemaan tätä :)

Odotan innolla näitä kolmea vuotta koulussa, koska nyt jo parin viikon koulunkäynnin jälkeen alkaa tuntua siltä, että olisin oikeilla jäljillä tän elämäni kanssa! Lukiosta valmistuin 2010 keväällä, ihan kohtalaisin paperein, mutta sen jälkeen lähinnä etsiskelin sitä oikeaa alaa mulle, aika heikoin tuloksin.

Sen 2 vuoden ajanjakson aikana kerkesin jo käymään Parolassa sairastamassa kuukauden verran, olemaan työharjoittelussa seurakunnalla, kokkailemaan ruokaa riparilaisille, seikkailemaan, löytämään uutta ja hukkaamaan vanhaa, matkustelemaan, pikaopiskelemaan ammatin ja tekemään sitä noin vuoden verran.


Koulun aloitaminen ja muutto toiselle paikkakunnalle oli ollut jo pitkään mielessä, mutta aiemmat koulutuksiin hakemiset lukion jälkeen ei ollu menny ihan niinku Strömsössä. Onnekseni sainkin hyväksymiskirjeen TAO:lta Avioniikka-asennuksen linjalle. Selkokielellä siis: lentokoneiden sähköpuolen huoltohommiin valmistutaan toivottavasti kolmen vuoden päästä. Jatkosuunnitelmiakin on jo vähän siihen päälle, mutta niistä joskus myöhemmin.

Tampereelle hain ykkösvaihtoehtona, koska hajulla oli vähän, että asunto olisi tiedossa jos vain manseen pääsisin opiskelemaan. Tosin linja jolle hain oli vähän tuntematon, mutta takaraivossa oli sellanen pieni kiinnostus kuitenkin, koska lentokoneet = awesome!

Ja onhan se lähellä Orivettä, missä on monet hyvät ystävät ja äidin pyykinpesukone!
Pyykinpsukone onkin nyt muuton jälkeen se, mikä mua tulee lähes joka viikonloppu raahaamaan Oriveteen, koska opiskelijalla ei toistaiseksi ole varaa omaan.

Ja niinhän siinä kävi, päästyäni Tampesteriin opiskelemaan ja samalla pääsin vuokralle isovanhempieni omistusyksiöön. En usko että olisi pljon paremmin asiat voinu loksahdella paikoilleen.


Kämppä on onneks hyvällä paikalla, lähellä ydinkeskustaa ja kaikkia palveluita. Kouluunki on ruhtinaallinen 600 metriä matkaa. Joskus ehkä sitten tarkemmin juttua kämpästä kun saan tän "valmiiks", if ever : D
Enempää settiä ei tänää irtoo valitettavasti, mutta huomenna jo ehkä jostain muusta aiheesta.

Loppuun vielä vähän musiikkia! Diggaan tästä iha törkeenä!

WOODKID - Iron.






tiistai 28. elokuuta 2012

Age of the fifth sun.


Oon jo pitkään pohtinu blogin alottamista ja nyt uuden elämänvaiheen koitettua oli aika tehdä se. Tänne pyrin jakamaan arkeani, ajatuksiani ja seikkailuja ystävien kanssa. Yritän olla aktiivinen tän suhteen, jotta vähän kauempanakin asustavat ystävät voi lueskella kuulumisista.


Omilleen muuttaminen ja opiskelemaan lähteminen oli aika uutta mulle, koska lukion jälkeen olin ollut enimmäkseen työelämässä, epäonnistuneiden yhteishakujen seuratessa toisiaan. Mutta oon kyllä onnellinen, että viimein pääsin omilleni. Oon viihtyny hyvin täällä Tampesterissa, nämä 3 viikkoa jotka täällä oon jo asunut :) Kaupunki on onneks tullu tutuks vuosien varrella niin vapaa-ajalla kuin töidenkin merkeissä.
Mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

Yksi ajanjakso on loppunut ja uusi alkanut mun elämässä. Me gusta.

Nauttikaahan vielä törkeen hyvästä musiikista! Ensi kertaan.


God is an astronaut - Age of the fifth sun