maanantai 29. lokakuuta 2012

Every once in a while.

Huhhuijaa, kahen viikon paussi taas tullu kirjotteluun, niin perhanan kiireinen mies kun olen.

Syysloma tuli ja meni ja menikin meinaan aikas vauhdilla, muttei kuitenkaan. Lomahan alkoi ahkeroimalla lauantai aamuksi sämpylöitä seurakuntanuorten syystorille, jolla me kerättiin rahaa meidän Israelinmatkaa varten! Yli 200 herkkusämpylää siinä aamutuimaan pyöräytettiin äidin kanssa ja hyviä tuli! Kaikki torille menneet sämpylä meni kaupaksi!

Sunnuntai taisi mennä melko tehokkaasti vain löhötessä ja valmistautuessa henkisesti maanantaiaamun ajourakkaan, Orivesi - Helsinki-Vantaa - Orivesi, joka onneksi sujui ihan ongelmitta ja hyvin. Maanantai jatkui sitten illalla pienellä kavereiden keskeisellä get togetherillä. Vähän alkomahoolia ja trivial pursuitia hyvässä seurassa, en paljon enempää olisi voinut toivoa, koska oli superhauskaa!

Nyt en muista yhtään alkoiko syysleiri tiistaina vai keskiviikkona, mutta kuitenkin, siellä piti meikäläisen ja velipojan olla kokkailemassa leirisafkaa porukalle leiripappilassa, mutta vähän toisin kävi. Ehdin yhden iltapalan ja aamupalan hoitaa ennenkuin meikäläinen jo määrättiin työkieltoon. Miksi? Koska 40,2 astetta kuumetta ensimmäisenä iltana. Yskäkin ilmaantui ja paheni vain jatkuvasti. Se kuume jatkuikin sitten kokonaista viisi päivää ja koko ajan kivuten sinne neljänkympin yläpuolelle. Sairastin siis leirillä muiden seassa, joka oli vähän tyhmää, mutta enpä olisi yksinkään sellaisissa kuume- ja lääkehuuruissa pärjännyt yksin porukoillakaan. Porukat kun oli nauttimassa auringosta ja lämmöstä Kyproksella. Leiri loppui lauantaina enkä silloin sitten enää mitään jaksanut tehdä. Sunnuntaikin meni kuumekoomassa peiton alla katsoen HIMYMin seitsemäs tuottari kokonaan.

Maanantai olisi meikäläisen viimeinen syyslomapäivä ja ohjelmassa oli uusi ajoreissu Orivesi - Hki-Vantaa - Orivesi, eli porukoiden noutaminen paluulennolta. Suunnitelmana oli myös alunperin jäädä paluu ajomatkalla kämpille Tampesteriin sairastamaan, mutta järki sai sitten meikäläisen hakemaan vain välttämättömimpiä tarvikkeita mukaan ja takaisin Oriveteen sairastamaan. Tiistaina sitten sain viimein itseni lääkäriin, Oriveden lääkäriasemalle(Yksityiselle).(Arvauskeskukseen en olisikaan näin Tamperelaisena voinut mennä, muttei tuo Hatanpäälle seikkailukaan houkuttanut niin huonossa kunnossa kuin olin...) Diagnoosihan sitten lopulta oli keuhkoputken tulehdus ja antibiootit määrättiin ja edelleen kuuri päällä. On muuten syvältä tämä tauti. Mutta enpähän näin kunnolla oo taas aikoihin ollu kipeenä.
Tuntuu tää sairastaminen olevan pakollista aina every once in  a while.

Keskiviikkona suuntasin lopulta iltajunalla manseen ja kämpille, koska torstaina oli pakko jo olla koulussa ettei jää EA-1 kurssi kesken. Sekin nyt sitten suoritettuna, kuin myös työturvallisuuskortti! :)
Perjantaina oli koulussa ohjelmassa juotostöitä ja juottamisen opettelemista, oli vallan mukavaa ja 6 tuntinen päivä vain hulahti ohitse :) Sitten kämpän kautta porukoiden kyydillä taas Oriveteen :D Rankat 2 päivää Tampereella. Viikonlopusta en jostaisyystä muista juuri muuta kuin lauantaisen reissun manseen kavereiden kanssa. Reissun alkuperäinen suunnitelma oli mennä katsomaan uusin Bond- leffa, muta kun ei lppuja saatu, niin päädyttiin vaan menemään syömään ja sitten mun kämpille kattoon jotain leffaa :) Oli mukavaa kaikinpuolin :) 

Ja no, olihan tänään sunnuntaina Israel- matkaryhmän saippuatalkoot ja Tuhlaajapoika- näyetlmän ensiesitys, ensi kesän rippikoululaisille. Iltajunalla taas oli suuntana manse(ja ottaen huomioon, että on pakkasta ja vähän lunta maassa, VR oli ajoissa!) ja junaseuraa tarjosi tällä kertaa poikkeuksellisesti molemmat Venttolan sisarukset :D Oli hauskaa catch upata Marlin kanssa, koska ehkä viimeks nähty joskus ikuisuus sitten :D Päätin kävellä rautatieasemalta kämpille, koska Tampereen valoviikot oli avattu tänään ja oli mukava tunnelma hämppiä pitkin kävellessä :) Kävellessä vielä ehdin törmätä Millaan jonka kanssa vähän ehdittiin jutskata :) Viikonloput on niin mukavia kun ehtii näkemään ihmisiä ja vaihtaan kuulumisia.

Pitää oikeesti ottaa itteensä vähän niskasta kiinni ja yrittää kiristää tätä kirjoitustahtia :D Kahen viikon tiivistäminen on aika tuskanen urakka suoraansanottuna. Jos tulis vähän vähemmän "vakavia" päivityksiä välillä väännettyä :P

Nauttikaahan Veskun ja Samulin huikeesta biisistä!



torstai 11. lokakuuta 2012

Catching up.

Jahas, taas vierähtäny aikaa edellisestä kirjoituskerrasta jo melkein 2 viikkoa, aika siis vähän taas naputella läppärin näppäimiä ja suoltaa menneitä hommeleita tänne.

Viime kerralla myönsin langenneeni Barneyn valtaan ja sen loitsun alla ollaan edelleen. Tässä vaiheessa kuusi ensimmäistä tuotantokautta HIMYM:iä katsottuna ja varmaan kohta seiskakausi edessä. En saa tarpeekis mokomasta sarjasta :P Pitänee seuraavana alkaa katsomaan Breaking Badia kun pojat sitä koulussa kovasti kehuivat.

Koulussa on menny ihan mukavasti, ekat kokeet oli  ja vähän mielenkiintoisempia käytännön hommiakin oli hoidettavana työtunneilla :) Huoltotekniikan ja Materiaalien kokeet meni hyvin ja niistä tuli kolmoset ja Lentokonejärjestelmistä tuli kakkonen. Työtunneilla päästiin irrottamaan Drakenin siipeä, joka piti ottaa pois, koska halliin tarvittiin enemmän tilaa sinne tulevalle helikopterille! Tosin eihän me sitä viiteenpekkaan poikain kanssa saatu irti, vaan sitten myöhemmin ylempien luokkien oppilaat oli sen irrottanu lopullisesti. Saatiin me sentään jotain aikaan :P Ja oli ainaki opettavaista.

Ja jakso vaihtui ja haastavampia, uusia sisältöja alkaa taas paukkumaan vauhdilla naamaan. Pitänee yrittää pysyä perässä ja lukea sitä EWIS:tä kunnolla.

Ja koulusta puhuessa tulee mieleen... Kouluruoka ja Tampereen ateria joka meidän jokapäiväisen ateriamme meille tarjoilee. Ja siitä kun yleensä aina sanon jotain "negatiivista", niin nyt en.  Tai ehkä ihan vähän, mutten paljoa. Poikkeuksellisesti :D Tällä viikolla on ollut hyviä ruokia. Tosin nyt on vasta keskiviikko ja torstai osoittaa kanaviillokkia(Josta Tampereen Ateria ei vielä tähän asti ole syömäkelpoista saanut(allekirjoittaneen mielipide)). Mutta perjantai on toivoa täynnä onneksi ja siitä alkaakin 10 pv syysloma ja orivesi! Varmaan töitäkin tiedoss aloman ajaksi!

Ja viikon ruokalista on:

Ma: Kalapuikot
Ti: Pyttipannu
Ke: Hernekeitto
To: Kanakastike
Pe: Pitsa bolognese

Jaahs. Ja aivan, ne avoimet ovet meni ihan kivasti käytännön hommissa ja Saab 35 Drakenin imuputkia tutkiessa :D En kyllä uskonu mahtuvani sinne, mutta kuinkas vaan kävikään :D                                            
Sinne sujahti!

Lauantaiaamun onkin aikainen herätys vääntämään sämpylöitä syystorille, notta saadaan lisää rahaa kerättyä Israelin matkaa varten. Maanantaina pitää viedä porukat ja pikkusisko Helsinki-Vantaalle ja nautiskella viikosta! Ehkä lomalla tapahtuu paljon kaikenlaista niin voin kirjotella enemmän!

Ja loppuun nostalgiointia, ala-asteen ja ylä-asteen siirtymäajalta :D En usko oikein itsekään tätä tänne laittavani :D Mutta antaa mennä!

Eminem - Lose yourself