torstai 11. lokakuuta 2012

Catching up.

Jahas, taas vierähtäny aikaa edellisestä kirjoituskerrasta jo melkein 2 viikkoa, aika siis vähän taas naputella läppärin näppäimiä ja suoltaa menneitä hommeleita tänne.

Viime kerralla myönsin langenneeni Barneyn valtaan ja sen loitsun alla ollaan edelleen. Tässä vaiheessa kuusi ensimmäistä tuotantokautta HIMYM:iä katsottuna ja varmaan kohta seiskakausi edessä. En saa tarpeekis mokomasta sarjasta :P Pitänee seuraavana alkaa katsomaan Breaking Badia kun pojat sitä koulussa kovasti kehuivat.

Koulussa on menny ihan mukavasti, ekat kokeet oli  ja vähän mielenkiintoisempia käytännön hommiakin oli hoidettavana työtunneilla :) Huoltotekniikan ja Materiaalien kokeet meni hyvin ja niistä tuli kolmoset ja Lentokonejärjestelmistä tuli kakkonen. Työtunneilla päästiin irrottamaan Drakenin siipeä, joka piti ottaa pois, koska halliin tarvittiin enemmän tilaa sinne tulevalle helikopterille! Tosin eihän me sitä viiteenpekkaan poikain kanssa saatu irti, vaan sitten myöhemmin ylempien luokkien oppilaat oli sen irrottanu lopullisesti. Saatiin me sentään jotain aikaan :P Ja oli ainaki opettavaista.

Ja jakso vaihtui ja haastavampia, uusia sisältöja alkaa taas paukkumaan vauhdilla naamaan. Pitänee yrittää pysyä perässä ja lukea sitä EWIS:tä kunnolla.

Ja koulusta puhuessa tulee mieleen... Kouluruoka ja Tampereen ateria joka meidän jokapäiväisen ateriamme meille tarjoilee. Ja siitä kun yleensä aina sanon jotain "negatiivista", niin nyt en.  Tai ehkä ihan vähän, mutten paljoa. Poikkeuksellisesti :D Tällä viikolla on ollut hyviä ruokia. Tosin nyt on vasta keskiviikko ja torstai osoittaa kanaviillokkia(Josta Tampereen Ateria ei vielä tähän asti ole syömäkelpoista saanut(allekirjoittaneen mielipide)). Mutta perjantai on toivoa täynnä onneksi ja siitä alkaakin 10 pv syysloma ja orivesi! Varmaan töitäkin tiedoss aloman ajaksi!

Ja viikon ruokalista on:

Ma: Kalapuikot
Ti: Pyttipannu
Ke: Hernekeitto
To: Kanakastike
Pe: Pitsa bolognese

Jaahs. Ja aivan, ne avoimet ovet meni ihan kivasti käytännön hommissa ja Saab 35 Drakenin imuputkia tutkiessa :D En kyllä uskonu mahtuvani sinne, mutta kuinkas vaan kävikään :D                                            
Sinne sujahti!

Lauantaiaamun onkin aikainen herätys vääntämään sämpylöitä syystorille, notta saadaan lisää rahaa kerättyä Israelin matkaa varten. Maanantaina pitää viedä porukat ja pikkusisko Helsinki-Vantaalle ja nautiskella viikosta! Ehkä lomalla tapahtuu paljon kaikenlaista niin voin kirjotella enemmän!

Ja loppuun nostalgiointia, ala-asteen ja ylä-asteen siirtymäajalta :D En usko oikein itsekään tätä tänne laittavani :D Mutta antaa mennä!

Eminem - Lose yourself



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti