torstai 27. syyskuuta 2012

Suit up!

I sold my soul to Barney Stinson. True story.

Kuten jo edeltä voinee päätellä, enää ei ole puutetta siitä, mitä meikäläinen katsoo kun on luppoaikaa. How I Met Your Motheria tietenkin. Aaahaha kuinka rakastuinkaan mokomaan sarjaan! En ennen eilistä olut nähnyt yhtäkään jaksoa, mutta päätin sen virheen korjata eilen, hankkimalla käsiini ensimmäisen tuotantokauden. Tämä siksi, että olin paljon kuullut kehuja sarjasta ja useasti törmännyt jo aiemmin Barney Stinsoniin(YLLÄTYS) tuolla internetin ihmeellisessä maailmassa. Eikä kaduta tämän sivistysaukon korjaaminen!

Ja tähän hetkeen mennessä, ollaan jo toisen tuotantokauden alkupuolella menossa :D Katselumääristä sanottakoon, että yksi jakso ei vaan riitä kerralla :D

No, siinä tuoreimmat niinsanotusti pähkinänkuoressa. Pidempään taas venyi edellisestä kirjoittamiskerrasta kuin olisin halunnut, enkä siksi nyt ala mennyttä viikkoa kokonaisuudessaan muistelemaan.

Koulussa menee ihan hyvin, tosin Penan tunnit on jokseenkin tuskallisen unettavia. JA Penan aineesta Lentokonejärjestelmät on koe ensviikolla, voivoi(Tätä ei helpota tuo HIMYM:in olemassaolo saati sitten tuorein pc-pelivalloitukseni, BF3 jonka ostin viimeviikolla...).

Ja valitettavasti, kouluruoasta vastaava Tampereen ateria, ei jaksa enää yllättää edes jatkuvalla mauttomuudellaan. Olkoon vaan ilmaista ruokaa, mutta en sitä suostu kehumaan jossei ole aihetta siihen! Ja haha, koulukuvat tuli :D Sanotaanko, että pikku photoshoppi ei olis ollu mun kuvissa pahitteeks, mutta muuten kyllä olin ihan positiivisesti yllättynyt.

Thaiboxingissakin menee ihan mukavasti, jaksan jo vähän paremmin jengin mukana, edelleen tosin avaavan astmalääkkeen ansiosta. Tänään oli taas hyvät reenit ja poikkeuksellisen vähän porukkaa, jolloin siellä jo melkein mahtu tekemään jotain :)

Huomenna on taas käytännön töitä koulussa 4 tuntia. Jokohan päästäis opettelemaan jotain muutakin kuin lankavarmistuksia? Ja huoh, lauantaina on koulupäivä, koska TAO:n avoimet ovet, kiitos tämän en voi tehdä töitä viikonloppuna joita mulle vaihteeksi tarjottiin. Se siitä "ekstraopintotuesta". Toivottavasti saavat kuitenkin pidettyä leiripappilassa hyvän uusien isosten leirin! Mutta se mahdollistaa sen, että voin lähteä Samin sunmuiden immeisten kanssa tsekkaamaan Oriveden uuden menomestan, Club Iineksen lauantai-iltana :D Saas nähdä mitä tulee siitäkin, vai tuleeko?

Israelinmatkakin huohottaa jo niskaan, etenkin kaikkien rahankeräysaktiviteettien muodossa. Oon unohtanu ihan täysin kaikki mahdolliset päivämäärät koska mikäkin tempaus oli suunniteltu pidettäväksi, ja mikä oli mun osallistumiseni niissä. Perus meikäläisen muisti. Toivottavasti joku mua aina ajoissa muistuttaa mistäkin :D

Kai sitä pitää katsoa vielä AINAKIN yksi jakso HIMYM:iä ja sitten nukkumaan. Perjantai-iltakin on vielä arvoitus? Eka perjantai tuparien jälkeen jonka vietän kokonaan Tampereella. True story.

JA miksi seuraava biisi? Tuli mieleen viime viikonlopulta :D

Benny Benassi - Satisfaction





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti