maanantai 19. marraskuuta 2012

Many days later.

Jaahas. Täällä taas lörpöttelemässä menneiden 12 päivän kohokohtia sunmuita seikkailuja!

Lyhytmuistisena paskiaisena en muista ollenkaan mitä tuolla lomaltapaluuviikon(vk 45) loppupuolella tapahtui, joten jääköön se unholaan. Viikko 46 kertauksessa siis tälläkertaa.

Kouluviikko alkoi melko maltillisesti parilla maanantai-iltapäivän tunnilla jonka jälkeen pätin käydö  Lidlissä kaupassa. Suunnitelmana oli mennä bussilla kun ei enää neljältä huvittanu mitenkään ultimaattisen paljon raahautua kävellen Sokokselle ja takaisin. Karma oli kuitenin sitä mieltä että ETPÄS MENEKÄÄN BUSSILLA. Ei ollu latausta enää kortilla, joten apostolinkyydillä siis. Ketutti, mutta pakko mikä pakko kun jääkaapissa ei ollu valon lisäksi kuin kuoharipullo... :D No tuli siinä sitten hankittua viikon ruuat kerralla.

Tiistaina oli taas muutama hassu iltapäivätunti koulua. Mielumin melkein heräisin aamulla kahdeksaksi kouluun ja pääsisin kymmeneltä. Tiistai oli surullinen päivä, koska silloin SISI lähti viimein pois ja tilalle tuli uusi ajokki. Muistelemme lämmöllä tätä urheaa seikkailuratsukkoa.

In memoriam of SISI

Kämpille tultuani odotti ovimatolla kuitenkin iloinen yllätys kirjekuoressa! Vähän lohtua niin surulliseen tiistaipäivään. AWWWYEAHHHH! En malta odottaa joulukuuta! :D


Keskiviikko ja torstai meni normaaleissa arkimeiningiessä ilman suurmepia kummallisuuksia. Paitsi torstai-prejantai yö josta alkoi tähän hetkeen asti kestänyt huonosti nukuttujen öiden sarja, joka näyttää tällä hetkellä keskiarvoa 3 tuntia unta/yö. Näitä öitä on nyt kertynyt jo neljä. Silmät ristissä tätä siis kirjoittelen :D

Maata Näkyvissä 2012.

Perjantaina oli pari pahaista tuntia koulua kasista kymppiin jonka jälkeen piti kiiruhtaa jo suoraan Oriveteen ja lähteä Tuomaksen ja Akun kanssa johtamaan Oriveden Seurakunnan nuorten 2-päiväistä seikkailua Maata Näkyvissä 2012- festareille. Kello kolme iltapäivällä meidän ruhtinaallinen 12 henkinen joukkio otti bussikuski Mikan kyyditsemänä suunnaksi tuon internetissäkin suomen presereijäksi ristityn merenrantakaupungin nimeltä TURGU!

Oli paljon hyviä artiseja ja kova meno kaikenkaikkiaan ja järjestelyt pealsivat mukavasti :) Parhaiten mieleen jäi artisteista vanha tuttu HB, kls, Audile DJ's ja jenkkitykki Disciple.

Jotenkin kuitenkin huomasi olevansa Turussa vaikkei sitä koko aikaa ajatellutkaan. Esim. etsiessämme perjantai-iltana meidän majoituskoulua, ajoimme bussilla jonkin mäen päällä jalkakäytvää pitkin koko mäen huipun ympäri. Ympäriajon varrella tuli vastaan kuitenkin viikon luontoilmiö: Turkulainen nuoriso. No nuo kaikkea muuta kuin uljaat urokset päättivät lmeisesti hetken mielijohteesta edustaa valtion virallista anusaukkoa siten, että ryhmän alfauros näytti meille omaansa bussin ajovalojen loisteessa. Not cool.

Myöhemmin kuultiin koululla vielä jonkun pohtineen millaista olisi pelata ihmistwisteriä alasti? Ja sitten siihen liittyi vielä jotenkin jonkun keksin syöminen. Onneksi en tiedä enempää, enkä kyllä tahdokaan tietää. Ja jos joku ei tiedä mitä ihmistwister on, kokeilkaa googlella ettiä, en jaksa selittää :D

Lauantaiaamuna, huonosti nukutun yön jälkeen suunnttaain aikaisin kohti HK Areenaa ja Messukeskusta, että ehdittäisiin ajoissa ennen ryysistä aamupalalle. Onnistuttiin joo, miinus ryysis :D mutta oltiin ainakin ajoissa. Lauantaina oli teidossa "parempia" artisteja pitkin päivää, ja meikäläinen oli kuin nukkuneen rukous. Nimim. nukahdin ilman korvatulppia kesken kls:n keikan katsomoon. ankara pilkkiminen jatkuikin pitkin päivää. Illan tullen lähdettiinkin sitten takaisin jo Orivettä kohti, koska monet mukana olleista kuuluvat meidän Israelinmatkaryhmään ja sunnuntaiaamuna olisi hommana varainkeruuta matkaa varten järkkäämällä Match Show. Väsymykselle ei siis tulisi loppua vielä. Hurjan mukava reissu oli kuitenkin!

Pääasia on kuitenkin se, että on elämä edessä ja TURGU takana! ;D


Jeppis, rankkojen viimepäivien ja vähäisten yöunien ansiosta Sunnuntaiaamun herätys oli kaksinverroin kamalampi ja vaikeampi, suoriuduin kuitenkin ohjeen mukaisesti kahdeksaksi Oriveden torille jossa vain muutaan minuutin jouduin odottelemaan muita match show:ta järkkäämässä olevia Israel- matkalaisia :)

Pieni paniikinpoikanen pääsi vielä yllättämään kun päävastuullista ei näkyny eikä kuulunu siten missään :P Onneksi kuitenkin löytyi ajoissa tarkistamaan meidän muiden tekemät valmistelut! Tuomaksen, Hannan, Lotan ja Miljan kanssa hääräiltiin puhvetinptohommissa, paistaen makkaraa ja lettuja. Lettujen paisto oli kuitenkin melkein epic fail, koska jouduttiin paistamaan niitä sen grillin sivulevyllä, joka ei millään oikein saanut tarpeeksi lämpöä siihen pannuun. Ja kun vielä ulkosalla oltiin ja tuulikin jonkin verran, oli melko haastavaa kun yhden letun paistamiseen meni n. 10 minuuttia :D Mätsäri meni kuitenkni mukavasti, vähän viielässä, mutta koiria ja omistajia tuli mukava määrä :)

Saatiin taas vähän lisää rahaa kerättyä meidän Israelin matkaa varten.(Joka on vähän vaakalaudalla jossei tuolla Lähi-Idässä ala rauhottua ja vähän äkkiä.)

Iltapäivällä porukoille palattuani naatiskelin lasagnea ja kohta olikin jo aika pakkailla kamat kasaan ja suunnata manseen iltajunalla. Tällä kertaa juna ei ollut onneksi täpötäysi vaan istumapaikkoja riitti kaikille. Kävellen kämpille ja muutama jakso Breaking badia. Maanantai oli jo taas ovella.

Tänään, maanantaina olikin vähä puolikuolleen kaoottinen päivä. Hullun väsyneenä heti aamusta oli neljä tuntia huoltotekniikkaa/EWIS:tä ja oli taas niin omituisia tehtäviä että suurin osa niistäkin tunneista meni vaan ihmetellessä omaa tyhmyyttä ja sen tehtävän vaikeutta :D Iltapäivällä oli vielä pari tuntia tasasähköä joka sai tänään meikäläisen laittamaan kiinnostuskiikarit silmille ja keskittymään kondensaattorien sijaan piirtelemiseen vanhalle monisteelle. Ilta meni sitten koomaillessa ja leffan kattelussa :)

Nyt nukkumaan ja äkkiä, on hieman hutera olo näillä univajeilla :D Palaillaan, toivottavasti vähän aiemmin kuin 12 päivän päästä :D

Loppumusana vähän MNF:stä mieleenpainunutta Discipleä!

                                                   Disciple - O God Save Us All


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti