keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Short stories, not so shortly.

Huhhuijjaa.

Melkosta meininkiä ollu taas. Tänään saa lukea meininkiä minitarinoina, katotaan mitä tulee :D Kärsikää [Tiedossa surkeita sepustuksia jotka ei välttämättä muistuta tarinaa ollenkaan. Väännetty kohtuu kiireessä kellon käydessä kovaa vauhtia jo kohti seuraavaa aamua]!

Tiistai. - Lomalta paluu

Viime viikon tiistaina palattiin taas koulun penkille pitkän loman jälkeen. Mutta eihän se mennyt ihan putkeen kaikilla lukujärjestyssekoilun takia.

Maanantai-ilta, Sampsa katsoo lukujärjestystä ja toteaa saavansa nukkua pitkään aamulla, koska lukujärjestys näyttää koulun alkavan vasta klo 14.00. Jaakkokin vielä varmistaa facessa meikältä mitä aineita on tiistaina tiedossa. Lopulta menin nukkumaan joskus kolmen maissa, kun herätyksen olin laittanut puolille päivin. Tiedossa siis makeat 9 tuntia unta. Yeah right...

Puhelin soi. Soittajana on Teemu ja kello näyttää 09.50. Mitähän asiaa mahtaa olla heimopäälliköllä?
S: Huomenta.
T: Herätinkö?
S: Juuuu, mutta ei se mitää..
T: HYVÄ koska sulla alkais koulu 10 min päästä!
S: WHHHHAAATTTTTTT. [Insert mini-heart attack here]

Pienen väittelyn jälkeen, tultiin tulokseen että viikon numero olisi 44 eikä 45 niinkuin illalla olin luullut.
Kyllä, illalla väärän viikon lukkarin katsominen kostautuisi nyt pahemman kerran. Myöhästyminen ja lisää korvaustehtäviä näytti enemmän kuin todennäköiseltä. Prkl.

Sain kuitenkin taivuteltua tarinan sankarit Teemun ja Jonin tulemaan hakemaan meikäläistä tuosta alaovelta, johon ehdin 5 minuutissa niukinnaukin, virkeänä kuin aivokuollut korvamato. Ehdittiin kuitenkin ajoissa tunnille. HUHHUH. Valitettavasti kaikki muut vapautuksia omaavat ei ollu yhtä onnekkaita kuin minä. Tosin eka tunti menikin heräillessä koomasta...

Torstai. - Surprise mothafuka.

Torstai-iltapäivä, saavun kämpille vähän neljän jälkeen koulusta. Oven takana odottaa tuttuun tapaan ilmaisjakelut ja tärkeämmät postit. Kappas vain, luottokorttilasku näemmä tullut viimein. Avaan kirjekuoren ja otan laskun silmäilyyn. Reaktioni: O_o [Insert mini-heart attack here]. Luottokorttilaskulla piti olla vain yksi ostos suuruudeltaan 10 e, mutta sinne olikin jostain ilmaantunut 375 mothafuckin eurolla ostoksia firmalta, jonka kanssa en ole asioinut saati tule asioimaan. Nice, päivä/viikko pilalla. [Insert konsultoiva paniikkipuhelu äidille here]. Ja sitten soittelin pankin rahoituspuolen kanssa ja hommat rupesi rullaamaan eikä suurta vahinkoa päässyt syntymään. Mutta ylimääräistä hommaa kyllä. Rikosilmoituksen ja korttireklamaation tekemiset ja toimittamiset. Huoh. Ärsytyksen määrä oli huomattavan suuri tuona iltana. Ja vähän vieläkin

Viikonloppu - maanantai. - Good times bad times

Viikonloppu oli täynnä iloa ja surua. Mutta enemmän kuitenkin iloa! :)

Perjantai-ilta, Sampsa saapuu porukoille tuttuun tapaan pesemään pyykkiä ja tapaamaan kavereita Stallionwater cityssä. Suru-uutiset kuitenkin kantautuvat pian Sampsan korviin. Sampsan rakas avaruussukkula-amfibi-ralliauto SISI poistuisi 2 viikon sisällä autuaammille parkkipaikoille ja tilalle tulisi joku toistaiseksi vielä nimettömänä pysyttelevä yksilö.

Surun keskellä Sampsa kuitenkin tiesi, että SISI:n aika oli tullut, se oli jo vanha ja kulunut, mutta edelleen uskollinen. Kuinka moniin seikkailuihin se olikaan Sampsaa ja ystäviä vienyt. Kaikki ne öiset ajelut ystävien kanssa, syksyiset angstailut järvenrannalla pianomusiikin ja Veskun tahdittamana. Tuiske 2012 ja monet muut rakkaat kilometrit tässä ranskalaisessa oriissa, aivan kuin vasta eilen Sampsa olisi ne ajanut. This would be the end of an era.

Lauantai-ilta toi mukanaan edellisenä iltana nuortnillassa sovitun leffaillan Emman luona mukavassa ystävä- ja eläinseurassa :) Meikäläisen antibioottikuuri oli loppunut jo tiistaina, joten uskaltauduin ja varasin itselleni muutaman olusen leffailtaa varten, perinteisten leffamättöjen kyytipojaksi. Salainen ikkuna- elokuvan aikana sain nautittua 2 kappaletta puole litran tölkkejä, joiden jälkeen olin aivan suunnattoman päissäni, huomioonottaen meikäläisen koon ja tavallisen alkoholinsietokyvyn.

Olin vallan hämmentynyt tästä tilastani ja jutut alkoi vähän honontua siinä sivussa hieman :D Tuomas kovasti yritti yllyttää juomaan vaan lisää. "Sillä se lähtee millä se on tullutkin" kuului lausahdus jolle naurahdin ja pidin pääni, enkä juonut siinä hetkessä enempää. Salaisen ikkunan loputtua aloin olemaan jo hieman selvämielisempi, ja kun American Pie 4 kolahti DVD soittimeen, päätin ottaa vielä yhden olusen. Se ei onnekseni aiheuttanut suurempia hämmennyksiä enään, eikä loppuillan ufoshottihömpsytkään luojan kiitos. Ehkä maksa alkoi jo siinä vaiheessa heräämään antibioottihorroksestaan takaisin elävään elämään!

Sunnuntai vierähti aika nopeasti. Myöhäinen herääminen, ajan kuluminen rikosilmoituksen ja korttireklamaation tekemiseen sun muuhun säätämiseen. Illan tullen käytiin Tuomaksen ja Hannan kanssa Rolssissa mätökkäillä, ennen kuin mun ja Tuomaksen junat lähtisivät. Ja pian kello olikin jo seitsemän pinnassa ja taajamajuna Tampereelle kutsui. Iltapalasubi mukaan ja bussilla kämpille, vähän korvaustehtäviä ja sitten nukkumaan. Maanantaina koittaisi virallisesti viikko 45. ja pitäisi nousta jo aikaisin kyttäämään Swedish House Mafian jäähyväiskiertue keikan lippuja mulle, Tiialle ja Evelle!

Maanantai-ish..
Tavoitteena oli saada liput permannolle, mutta valitettavasti ei siinä taistelussa onnistuttu. Istumapaikat saatiin kyllä onneksi joten Joulukuun 20. päivä SHM @ Hartwall areena ja huikee fiilis! Maanantai meni muuten leppoisasti koulussa, mutta illan tullen kämpillä dataillessani, huomasin yhtäkkiä, kuinka telkkarista oli sammunut virta, läppäri ei ladannut ja modeemikin oli kiinni. Tätä seurasi ärsyttävä sulakkeidentarkistus episodi jonka lopuksi tulin siihen tulokseen, että ei ollut sulakkeissa vika. Ilmeisesti siis se tietty pistorasia, johon nämä kaikki laitteet olivat eri reittejä pitkin kytketty, oli hajonnut jostain mystisestä syystä. Prkl ärsyttää tämäkin.

Tiistai olisi ihan oma episodinsa, joten jättänen sen ehkä huomiseen jos viitsin siitä edes kirjoittaa kaiken sen likaisuuden takia :D Tää tarinointi alkaa olla jo aika pitkä kuitenkin jo :DDD En oo vielä saanu itteeni nin ahkeraks että useemmin saisin päivitettyä tänne vaikka tahtoisin :D Mutta jatketaan yrittämistä!

Loppumusiikkina tietty keikkalippujen kunniaksi Swedish House Mafiaa ja biisi on Save The World.




1 kommentti:

  1. Sampsa MITÄH! Eihän nyt SISI:ä kuitenkaan? Sehän on legen...muistellaan-kaikki-niitä-hienoja-hetkiä-joita-ollaan-vietetty-SISI:n-kyydissä-ja-yritetään-olla-itkemättä...daarinen menopeli! Voi tätä turhuutta ja murhetta! Todellakin on yhden aikakauden loppu! :D En voinut keskittyä mihinkään muuhun tässä postissa ollenkaan, joten jätän kommentoimatta :D

    VastaaPoista