keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Down with the sickness.

Huoh,

Flunsshan sieltä sitten iski salakavalasti takavasemmalta. Iski jo oikeestaan maanantaina, sen tiesi jo tulevan eikä c-vitamiinikänni enää tässä vaiheessa olis auttanu. Arvasin näin käyvän, kun menin sinne jatkoriparille valvomaan ja hillumaan.

No, maanantai oli ihan normaalihko koulupäivä. Tunteja oli tiedossa klo 8-10 ja 14-16. Tollanen ärsyttävä 4 tuntinen hyppy kuulostaaki jo ärsyttävältä, mutta se menikin aika kevyesti Jonin, Teemun ja Roopen seurassa. Eka mentiin Teemun kämpille kahville ja muffinsseille ja oli muuten taivaalisen hyviä muffinejíta! Siinä sitten kahvittelun lomassa pelattii vähä Xboxilla änäriä. Sitten Roope lähti asioille kohti Pälkänettä. Oli ihan hauskaa vaihtelua mun ainaiseen koneella pelaamiseen ;D

Mentiin siinä 12 maissa syömään jäljellä olevien poikien kanssa, aina yhtä yllättävää ja "ravitsevaa" Tampereen atereiaa. Tarjolla oli "meksikolaista jauhelihakeittoa", jossa Mun mielestä ainoa meksikoon viittaava aines oli pavut. Ja yllätysyllätys, mautonta se oli, kuin mikäkin raanavesi. Joojoo, on ilmasta ruokaa plaaplaa, mutta ei ny hyvä luoja :D


Ruokailun jälkeen Teemun piti mennä tunnille, joten jäljelle jäi mä ja Joni, joten suunnattiin mun kämpille kuluttaan aikaa telkkarin ääressä. yhen maissa Roope liittyi myös seuraamme ja  kahelta jo oltiinki koululla odottamassa tunnin alkua. Tunnit meni tasasähkön merkeissä. Koulun jälkeen pätettiin mennä yksille ja pelaamaan biljardia samalla. Roopen suosituksesta suunnattiin kohti Galaxie centeriä, rautatieaseman viereen. Pelattiin yksinkertainen turnaus kasipalloa ja meikäläinenhän siinä jäi luuserin paikalle :D

Sieltä sitten suunnattiin kohti Amuria/Pyynikkiä, notta saadaan meikäläinen ja Teemu kotio ja Joni autolleen. Sen jälkeen aloin olla jo aika poikki, tosi nälkäinen, koska pitkä ruokaväli oli päässyt syntymään ja sen seurauksen migreeni. Siitä Teemun kämpiltä sitten päätin mennä syömään pitsaa lähimpään sitä tarjoavaan lafkaan, eikä tarvinnut kuin mennä onneksi kauas. Siinä sitten nautiskelin nousevassa kuumeessa, mehukkaan kinkku-pepperoni-tonnikala- pitsan, joka pelasti pahemmalta migreeniltä. 


Ruokailun jälkeen tiesin, ettei olisi kouluun asiaa tiistaina kouluun, joten päätin mennä kaupan kautta kotio ja valmistautumaan sohvalla löhöämiseen ja taudin potemiseen. Varauduin kuumaan kaakaoon ja pullaan parin päivän tarpeiksi, joita sitten nautiskelin pitkin iltaa, katsoen telkkaria ja voivotellen taudin vammaisuutta.

Tiistain vietinki sitten enimmäkseen sohvalla, katsellen nauhoitettuja ohjelmia digiboksilta ja sängyssä lepäillen. Puoli päivää tuskailin Elisan netin kanssa, joka ei aamun jälkeen suostunu toimimaan kunnolla. Mitään ilmoitusta ei häiriöistä ollu missään, mutta kuitenkaan ei kaistaa tullu ku satunnaisina pätkinä. Nyt illalla ku kirjoitan, niin on jo normaali nopeus, eikä pätki yhtään. Ja sitten tietty Thaiboxing- reeneihin en voinu mennä, koska oon kipenä, eikä riehumalla ansaittu sydänlihaksen tulehdus suoraan sanottuna houkuta. Eli tän viikon kuntoilut taitaa jäädä melko vähälle, jos tää flunssa kestää yhtään pidempään.

Taitaa keskiviikko noudattaa pitkälti tiistain kaavaa, tosin joudun väänäytymään kauppaan, koska maito on jo lopussa, kiitos runsaan kaakaonjuonnin ja sitten pitäis kanssa hakea kirjastosta joku kirja Kristalle lainaan. Loppuun vielä vähän musiikkia. Jotain menevämpää tähän hiljaiseeloon.

DJ Möögan - Bax in trax


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti