maanantai 3. syyskuuta 2012

I'm getting too old for this shit.

Viikonloppu vierähti taas vauhdilla.

Oli loppujenlopuks aika hiljanen viikonloppu, koska ei ollut jatkuvasti jotain ohjelmaa kalenterissa. Tosin perjantain meininki takasi melko rauhallisen lauantain. Ei pelkästään meikäläiselle onneksi!

Perjantai vierähti hyvinkin äkkiä, kun lähdettiin porukalla juhlistamaan Juuson 18-v synttäreitä niiden mökille. Se ilta/yö vierähti tehokkaasti hyvien tyyppien, ruoan, juoman, musiikin ja muun juhlahumun lomassa. Äärimmäisen hauskaa oli! : D Kiitos eritoten itse juhlakalulle kutsusta ja kaikille kiitos hyvistä pippaloista ja mukavasta seurasta!

Ja senhän sitten huomasikin lauantaipäivän jo sarastaessa. Kankkunenhan se siellä takaraivossa koputteli vähän itse kullakin. Omalla kohdalla mokoma iski vasta kun pääsin porukoiden luo. Elämä alko voittamaan kuitenkin kuuman suihkun ja buranan ottamisen jälkeen : D Illalla käytiin vielä Samin kanssa vähän ajelemassa. Two days well spent.

Tosin tässä nyt kahden edellisen perjantain temmellyksissä on tullut huomattua, ettei enää toi ryypiskely suju niin ekstensiivisesti ku noilla nuoremmilla : D I'm getting too old for this shit : D

Perjantaiyön tanssituin biisi!

Sunnuntain oletin menevän nukkumiseen, mutten siinä ihan onnistunut. Heräilin joskus 10 aikaan, mutta yritin vielä nukkua, kohtuu laihoin tuloksin. Lopulta menin naamakirjaan tsekkaamaan mahdolliset ilmoitukset, ja sieltähän pamahti viestiä heti Kristalta, joka alkoi näin: " HEI IHANA KUN OOT TÄÄLLÄ ". Arvasin melkein heti, että nyt on jonkun henki kyseessä tai mahdollisesti kynsi lohjennut. 

En ollu ihan kauheen kujalla arvaukseni kanssa, koska päädyin lagaavan videopuhelun kautta ratkomaan Kristan tv:n signaalin puutetta. Suuri haloo, koska huomenna alkaa kulemma Huippumalli haussa ja se on elämän ja kuoleman asia jossei sitä nää. : D  Jonkinaikaa pähkäiltyämme saatiin tiettävästi näkymään ainakin Russia today- kanava, mutta se ei ihan kauheasti kuulemma lohduttanut : D 

Luovutusvoitto taloyhtiön kaapeliverkolle ja K:n digiboxille ja telkkarille.


Muun päivää sitten istuin koneella ja pakkailin pestyjä pyykkejä. Tänään kyydin Tampereelle tarjosi Venaa Rauhassa Oy. Orivesi-Tampere väliin meni vaan vajaa tunti, normaalin 30 min sijaan. Lopulta päädyin kävelemään koko matkan rautatieasemalta kämpille tavaroideni kanssa, vaikka busseja olis kyllä menny. Nautiskelin vähän iltapalaa ja pistin digiboxilta tulemaan lapsuusvuosien kovimman toimintajännärin, eli Predator 2 - saalistaja, elokuvan. Voi sitä nostalgian määrää. 

Luulen että ens viikko tuo enemmän kirjotettavaa kuin viime viikko, koska on kaikenlaista ohjelmassa! Huomiseen!




2 kommenttia:

  1. hei mussukka mä kyl tykkään susta muutenkin kun sillon vaan jos korjaat mun digiboksin. : D

    MUT MÄ KUOLEN TNÄ KUN TOI EI TOIMI VIELÄKÄÄN JA ÄÄÄ HUIPPIS ALKAA. :CC

    (ps. kynnen katkeeminen on tragedia)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Missaat varmaan si ainaki ekan jakson, ellet kato tyylii jostai nettiteeveestä tai saa asentajaa paikalle? :D

      Poista