tiistai 4. syyskuuta 2012

What doesn't kill you, hurts like hell.

Tänään se sitten alkoi, thaiboxingin peruskurssi.

Ja ai jumalauta kun nyt on paikat hellänä. Eikä edes ihan hellänä, vaan nyt sattuu. En malta odottaa huomista.

Ryhmä oli nyt ekalla kerralla aivan järjettömän kokoinen niin pieneen tilaan kuin Chitaladan puutarhakadun sali onkaan. varmaan nelisenkymmentä henkeä ainakin.

Jo pelkkä alkulämmittely sai mut huomaamaan, kuinka rapakunnossa todellisuudessa oonkaan. Emma kyllä oli varotellu mua siitä kuinka kovia ne reenit on. Pyrin kyllä pysyttelemään kaikkien muiden tahdissa koko alkulämmittelyn ajan ja ihan kohtuullisesti siinä onnistuinki. Ekan 5 minuutin jälkeen olin ku mikäkin victorian putous, hikeä meinaan pukkas jo siinä vaiheessa siihen malliin.

Btw x-hypyt on perseestä, T. Pohkeet. : D

No alkulämpö saatiin sitten loppuun ja alettiin vähän kattomaan tekniikkaa, aloittaen oikeesta asennosta ja suojauksesta. Siinä vaiheessa mun aivot alko ilmottamaan, että nyt ei oikein tuu happee tarpeeks tänne kuuppaan. No alko huippaamaan iha reippaasti ja näkö sumenemaan, mutta onneks älysin siinä vaiheessa mennä sivummalle  alakertaan huilaamaan, etten ihan pystyyn pyörtyis. Jalat ilmaan ja huilia. Siinä sitten vierähtikin tovi, melkein puoli tuntia. Sen takia missasin aika paljon lyöntitekniikkaa ja vähä potkuja, mutta ei se maata merelle kaada. Potkuihin pääsinki sit jo aika hyvin mukaan, vaikka olinki pariton henkilö, mutta mun parini oli sitten säkki.

Otin sen alkulämmittelyn ihan liian kovaa ittelleni, mutta näistä opitaan. Tosin, siellä Chitaladan salilla on yläkerrassa aivan kelvoton ilmanvaihto, tunkkaista ja kuumaa plus päälle mun astma, joten ei ihme että meinasin pyörtyä. Surkeeta kuntoa ei kylläkään voi sulkea pois yhtälöstä. Ens kerralla enemmän omaan tahtiin.

Oli jokatapauksessa tosi hauskaa, opettavaista ja vähän tietty kivuliasta :) Vähän se pakkohuili nakertaa, mutta tätä jatketaan torstaina! Mua ei saa noin helpolla luovuttamaan!
Ja oli kans kivaa, että Emmapam oli siellä kanssa, nii oli joku tuttu jolle vähä jutskata ja valittaa paskaa kuntoansa : D

Ja sit vähä loppumusaa, mehukkaalla musavideolla! Ei ihan mee päivän aiheeseen toi video, mutta kuitenki! Nyt väsyttää ja kovaa, että varmaan nukun makoisasti :)

Godsmack - Crying like a bitch


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti